Boating kategória bejegyzései

12 ft Skiff

Még rendesen ad munkát az elkövetkező időkre a tetőterünk beépítésével kapcsolatos sok munka, most még a lépcsőt építem, aztán jön a korlát, padlóburkolatok, majd a bútorok, pl. a fenti nagy asztalom legyártása és még rengeteg más, de hamarosan nekikezdek az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Boating, Woodworking | 12 ft Skiff bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szúnyog

Nem megy ez a blogírás nekem. 🙂 Szerencsére otthon keveset ülök a számítógépnél, és amikor odaülök akkor is nehezen veszem rá magam a „tartalomgyártásra”. Szóval ugrunk egy kicsit az időben. A Punt, akinek a neve Szúnyog lett elkészült, és prímán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duck Punt | Szúnyog bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Duck Punt – 2

Kategória: Duck Punt | Duck Punt – 2 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Duck Punt

Pár hónapja belekezdtem egy másik projektbe is, egy vitorlás kenu építésébe. A csónak a Storer-féle Secperc kenu és a Millgate-féle Mersey Duck punt hibridje lesz. Nem akartam építőkeretet csinálni ami a Millgate-féle tervben szerepel, egyszerűbbnek tűnt megvenni a Secperc terveit, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duck Punt | Duck Punt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Böbe rebuild

Elkészültek Böbe új fa alkatrészei, új padot, svertet, kormányrudakat és fartükör borítást készítettem neki vörösfenyőből. Most még azt várom, hogy melegedjen kicsit az idő és tudjak lakkozni a műhelyben, mert ott ilyenkor nincs 15 fok, nem köt az epoxi rendesen. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Boating, Woodworking | Hozzászólás most!

Tarts balra !

Ez természetesen nem egy politikai kampány. Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani Dylan Winter fantasztikus weboldalát : KTL Dylan körbevitorlázza Angliát, és az utazásáról több évadra bontva fantasztikus jó hangulatú filmeket készít. Szándékosan nem használom a videó szót, mert ezek annál jóval … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Boating | Hozzászólás most!

Böbe

Rég dédelgettem az elképzelést, hogy egyszer neki kellene fogni a vitorlázásnak. Ez elég jól következett volna eddig is az érdeklődéseimből, hiszen a modellezésnek, sárkányozásnak, siklóernyőzésnek mind köze van a szélhez, és amúgy is régóta gyűjtögetem a vitorlázással kapcsolatos könyveket is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Boating | Hozzászólás most!